zdrava_solaOŠ Vič je tudi v letošnjem šolskem letu vključena v slovensko mrežo zdravih šol, ki jo koordinira Nacionalni inštitut za javno zdravje.

V šoli izvajamo različne dejavnosti za dosego ciljev zdrave šole. Spodbujamo zdrav način življenja, upoštevamo strpnost in drugačnost, ponujamo preventivne programe, različne oblike sodelovanja s starši, skrbimo za zdravo in kakovostno prehrano ter ozaveščamo o zdravem načinu preživljanja prostega časa.

Kot zdrava šola skušamo vplivati na zdrav način življenja vseh šolarjev. To lahko dosežemo tako, da razvijamo različne možnosti za zdravo življenje. Učence spodbujamo, da vplivajo na svoje telesno, duševno, socialno in okoljsko zdravje.


to-sem-jazTe muči težava?

Imaš problem?

….. pa ne veš kam bi se obrnil-a?

Spletna stran www.tosemjaz.net   je prava rešitev zate!

Spletna stran “to sem jaz” je priljubljeno spletišče mladih iz vse Slovenije. Tu lahko najdeš koristne informacije, aktualne v obdobju odraščanja (zaupanje vase, pozitivne življenjske spremembe, spolnost, ljubezen, zdravje in gibanje …).

Vprašaj za nasvet – anonimno in brezplačno

Prav tako se v FORUMU lahko o sovjih težavah posvetuješ s strokovnjakom.V forumu si popolnoma anonimen-a, za nasvet pa lahko vprašaš zdravnike, psihologe, socialne delavce in druge strokovnjake.

Le zapiši svoje vprašanje  in že v nekaj dneh bo odgovor objavljeno na spletu.

Vabljeni NA SPLET PO NASVET!

Posreduj ...Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on Twitter
(Obiskano 157 krat, današnjih obiskov 1)