Zjutraj smo se zbudili in se pripravili na zajtrk. Po zajtrku smo odšli v sobe. Danes nas je avtobus prišel iskat malo kasneje. Imeli smo tudi novega voznika.
Ko smo prišli v šolo, smo napisali, kako se počutimo glede tega tedna na Portugalskem. Lahko si tudi narisal kakšno risbo. Kasneje smo imeli polurni odmor, med katerim smo imeli tudi malico.
Po malici smo se igrali igro, pri kateri smo se razdelili v skupine. Morali smo poiskati kode, ki so bile skrite v območju šole. Vsaka skupina je dobila tablico, s katero smo poskenirali kode. Ko je tablica zaznala kodo, se je na zaslonu pokazal račun, ki smo ga morali izračunati na list papirja. Na koncu so povedali, katera skupina je zmagala to igro. Medtem so nam mlajši otroci iz šole zapeli portugalsko pesem. Kasneje je prišel avtobus, s katerim smo se odpeljali do restavracije Pomade. Kosilo je bilo odlično.
Po kosilu v Portu smo se odpravili na  vožnjo z ladjico. Videli smo kar štiri mostove in center mesta. Po vožnji smo odšli v nakupovalni center. Z avtobusom smo se odpeljali v hotel in tam hitro pojedli večerjo. Po večerji smo hitro spakirali in odšli spat.

 

Tina Klopčič Dobrić

(Obiskano 335 krat, današnjih obiskov 1)