Zjutraj so nas zbudili in smo odšli na jutranji sprehod. V jedilnici nas je pričakal zajtrk. Učno uro orientacije smo pričeli v učilnici in nato odšli na orientacijski pohod. Že takoj na začetku je naša skupina naletela na prvi problem. Težavo smo razrešili v 10 ih minutah in krenili v pravo smer. Kmalu zatem je prišlo do prepira zaradi smerokazov na poti. Po mnogih težavah in butastemu obračanju smo prišli nazaj, kjer so nas vsi takooo pogrešali. Hodili smo 2x dlje od ostalih skupin. V domu nas je čakalo kosilo. Po prostem času smo se na učni uri  Oprema, deli kolesa in varnost, naučili kako zamenjati zračnico pri kolesu.

Eva M. Brlek, Kiara in Marko 7.b


Danes je ta teden prvič na Pohorju posijalo sonce. V tem lepem vremenu smo se ponovno odpravili na jutranjo telovadbo. Potem smo odšli na raziskovanje gozda, kjer smo nabirali različne vrste rastlin. V učilnici smo nato s pomočjo določevalnega ključa določili vrste rastlin (listavci, iglavci ). Popoldan smo imeli igre z žogami pri katerih smo se razdelili v tri skupine ter igrali odbojko. Pridružili so se nam tudi učitelji. Dan se je zaključil še s plesom v disku.

Sofija, Tia B.M., Živa in Zala 7.a


Danes smo se petnajst do sedmih zbudili na prelep sončen dan .Po jutranjem sprehodu smo prišli v dom in jedli zajtrk. Njami kruh s čokoladnim namazom, kosmiči in kakav. Po zajtrku smo odšli v gozd. Tam je vsaka skupina naredila svoje ognjišče. Spekli smo jabolka in kruh in nato postavili še bivake. Bilo je zelo zabavno. Ob približno dvanajstih smo prišli nazaj v dom. Imeli smo nekaj prostega časa, ki smo ga izkoristili za igranje odbojke in namiznega tenisa. Sledilo je kot vse dni slastno kosilo. Kasneje smo se pomerili še v lokostrelstvu, kjer smo učenci 7. d poskušali doseči boljši rezultat kot učitelj Aleš, ki nam je, če ga premagamo obljubil  čokolado. Ni nam uspelo. Še malo odbojke in že smo na mega večerji – hamburgerji. Po večerji smo dobili telefon za celih deset minut. »Haloo!«

Učenci smo pripravili seznam glasbenih želja za zaključni večer- DISCO . Naš razred je bil zelo glasen, saj smo veliko peli in plesali. Ob pol desetih smo šli spat vede, da so bili to naši zadnji trenutki na taboru. Osebju v taboru CŠOD Gorenje se zahvaljujemo za njihovo potrpežljivost in gostoljubje, še posebej kuharicam za odlično hrano, saj so se za nas zelo potrudile. HVALA.

Tina , Ela ne Lia in Brina 7.d

Aleš Letonja

(Obiskano 251 krat, današnjih obiskov 1)